Intuition – how & why to use it

Mindful Monday- aiheiset postaukset palaa taas viikon tauon jälkeen takaisin ja tänään halusin kirjoittaa ylivoimaisesti lemppari aiheestani eli intuitiosta. En tiedä tarkalleen milloin ymmärsin tämän supervoiman merkityksen omassa elämässäni, mutta oon niin onnellinen että ymmärsin ja ennen kaikkea että oon oppinut luottamaan siihen, koska koen että intuitio on eräänlainen sisäinen kompassi, joka ohjaa jokaista meitä kohti sitä omaa unelmaa ja polkua joka meidät on tänne luotu kulkemaan. Kunhan vain opettelemme kuuntelemaan sitä.

Saattaa kuitenkin olla vaikeaa oppia kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään, kun ympärillä on ystäviä, perhe, työkaverit ja läheiset ja heidän lisäksi sosiaalinen media, jotka kertoo omat mielipiteensä siitä, kuinka sinun tulisi käyttäytyä, tehdä ja päättää. Siksi listasin alle muutaman kohdan, joita käytän itse jatkuvasti vahvistaakseni intuitiotani.

Mitä tehdä kun haluat vahvistaa intuitiotasi

Harjoittele meditointia 

Opettele viettämään aikaa yksin hiljaisuudessa

Keskity hetkessä elämiseen

Kun haluat löytää vastauksen, mutta et sitä meditoinnin tai hiljentymisen avulla tunnu löytävän, jätä ajatus kokonaan taka-alalle ja keskity muihin aisoihin. Anna vastauksen tulla sinulle ja luota siihen, että se sieltä kyllä lopulta tulee.

Mitä hyötyä intuition kuuntelusta sitten on?

Olet luovempi – intuition perusteella tehdyt päätökset eivät perustu millään tavalla logiikkaan tai analysointiin ja näin ollen voit löytää ihan uusia näkökulmia päätöksiä tehtäessä

Olet itsevarmempi –  tekemällä päätöksiä intuitiosi pohjalta luotat itseesi ja sisäiseen ääneesi etkä anna muiden tehdä päätöksiä puolestasi

Tulet tietoisemmaksi – jotta voit kuunnella intuitiotasi sinun pitää tulla tietoiseksi  

Sellaisia ajatuksia tällä kertaa. Palailen uudella aiheella ja postauksella taas keskiviikkona. 

Siihen asti lisää vinkkejä ja ideoita ja mun arkea löytyy Instagramin puolelta, josta löydät mut nimimerkillä @hervisionbytiina.

Ihanaa uutta viikkoa ja uutta kuukautta! Kyllä se kevät sieltä vielä tulee!

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s