Ways to get rid of bad energy

Mindful Monday is here again! Ja aiheena negatiivinen energia ja mitkä tavat oon itse kokenut tehokkaimmiksi poistaa niitä kehosta sekä mielestä.

Muistan joskus kuulleeni Beyoncen haastattelun, jossa hän kertoi että huonon päivän tullessa eteen hän antaa itselleen yhden kokonaisen vuorokauden aikaa itkeä, murjottaa, surea ja kieriä itsesäälissä. Seuraavana päivänä hän kuitenkin ottaa itseään taas ns. niskasta kiinni. Neuvo, jota oon myös itse käyttänyt varsinkin silloin kun on todella lyöty fiilis ja voin kertoa, että välillä tekee todella hyvää antaa itselleen lupa tuntea ne huonotkin tunteet, hyväksyä ja jopa velloa niissä hetken aikaa ja sitten päästää niistä irti.

Negatiivisten tunteiden irti päästämiseen oon löytänyt muutaman todella hyvän keinon, jotka haluan jakaa myös teille täällä blogin puolella. Tässäpä ne olkaa hyvä.

Luonto – Yksi asia minne on päästävä usein ja säännöllisesti. Rakastan käydä pitkillä lenkeillä Robinin ja Matin kanssa erilaisilla luontopoluilla. Mikään muu asia ei ole koskaan vaikuttanut mielialaani niin positiivisella tavalla ja niin voimakkaasti kuin luonto.

Liikunta – Kaikenlainen liikunta vapauttaa huonoja energioita ja siksi pidän erityisen tärkeänä liikuttaa kroppaa jokaikinen päivä edes venyttelyn muodossa.

Uinti – Oonkin jo varmaan täällä tai Instagramissa maininnut kuinka rakastan uida. Koen, että uinti meressä tai järvessä nostaa mielialaa joka kerta ja siitä tulee kaikinpuolin mahtava fiilis. Siksi olen jatkanut uintia tänä vuonna myös talvella ja voin kertoa että tekee todella hyvää niin mielelle kuin kehollekin.

Energiakivet – Joidenkin mielestä tämä on huuhaata mutta itse uskon energiakivien parantavaan ja puhdistavaan voimaan.

Eteeriset öljyt – Käytän eteerisiä öljyjä paljon ja minulla on yleensä aina jokin öljy mukana käsilaukussa varmuuden vuoksi.

Meditointi – Varsinkin säännöllisesti tehtynä oon kokenut erittäin tehokkaana keinona päästä eroon negatiivisista ajatuksista.

Siinä ne tärkeimmät. Ja hei kuinka ikävä tulikaan kesää kun selailin näitä kuvia viime kesältä. Ihana, ihana kesä ja auringonlaskut ja lämpö ja valo. Onneksi ollaan jo hyvää vauhtia menossa kohti kevättä ja päivät alkaa pikkuhiljaa pidentymään.

Ensikertaan,

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s