Gift guide for beauty junkie

Hei ihanat,

Ehkä kaikista mieluisimpia lahjoja itselleni on ylelliset kauneustuotteet. Oli sitten kyseessä lempituoksu, kasvovoide, luomiväripaletti tai vaikkapa tuoksukynttilä. Rakastan kaikkea spa-aiheista, hyviä tuoksuja ja laadukkaita ainesosia ja materiaaleja, joten ajattelin koota pienen kollaasin lahjoista, joita voisin itse kuvitella ostavani läheisilleni tai vastaavasti saada itse lahjaksi.

Rose Quartz hierontakivi löytyy multa itseltäni jo ja oon kokenut sen todella hyväksi tavaksi pitää iho kiinteänä ja kirkkaana kotikonstein. Samalla kivi rentouttaa kasvojen lihaksia. Ja ruusukvartsi materiaalina on kaunis ja tunnetaan myös energiakivenä.

Charlotte Tilburyn Instant look in a palette – Gorgeous, Glowing beauty, oon jo pitkään halunnut kokeilla Charlotte Tilburyn meikkejä joista oon kuullut ainoastaan kehuja. lahjana tämä paletti olisi täydellinen! Sopii käytettäväksi niin luomiin kuin koko kasvoille varjostamaan ja korostamaan.

Jo Malone tunnetaan kosmetiikan luksusmerkkinä ja nämä ihanat lahjapakkaukset on kaiken lisäksi todella ihanasti paketoitu valmiiksi. Tämä on täydellinen tapa tutustua kyseiseen tuotemerkkiin. Saat useamman tuotteen edullisempaan hintaan. Ja kuten edellisetkin on tämäkin taattua laatua! Pakkaus sisältää pienen tuoksun, käsi & vartalosaippuan sekä vartalovoiteen.

Ouai hiustenhoitoon tarkoitetut tuotteet on julkkiskampaaja Jen Atkinsin luoma brändi, jonka tuotteissa käytetään laadukkaita raaka-aineita. Tässä pakkauksessa on mukana kolme merkin myydyintä tuotetta, joista erityisesti hius & vartaloöljy kuulostaa super ihanalta.

Hyviä huulikiiltoja on vaikea löytää, mutta tästä Pat McGrath merkin kiillosta sanotaan, että se levittyy täydellisesti ilman tahmeaa tunnetta huulissa, täydellinen pieni lahja vaikka ystävälle.

Huonetuoksut tuo luksuksen tuntua kotiin pienellä vaivalla ja ainakin Diptyquen tuoksukynttilät on ihanan tuoksuisia, joten veikkaanpa että nämä on myös hyviä. Tuoksuja löytyy montaa erilaista eli varmasti jokaiselle ja jokaiseen huoneeseen sopiva.

Slip – merkin laadukkaat silkkiset yömaskit silmille tuo luksusta nukkumiseen. Se myös suojaa silmänympärysihoa mm. juonteilta. Tämä kyseinen malli on limited edition ja tuo kuosi on täydellinen.

Ihanaa marraskuun viimeistä viikkoa, kohta päästään availemaan joulukalentereita, onko sulla jo hankittuna btw?

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s