Happohoito

Kävin muutama viikko sitten happohoidossa ja ajattelin kirjoittaa omia kokemuksiani siitä myös tänne blogin puolelle. Kuvat ei liity millään tavalla tähän postaukseen.

Kiinnostuin kokeilemaan happohoitoa, koska perehdyin siihen kunnolla kouluttautuessani itse hoitoihin, ja mitä enemmän opin hoidosta sitä paremmalta se kuulosti. Lisäksi hoito on omalle ihotyypilleni just sopiva. Halusin kokeilla olisiko siitä apua mm. aknearpiini sekä sekaiholleni.

Otin hoidon sarjahoitona mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että lyhyen ajan sisällä tehtiin kolme hoitoa. Hoitoväli oli 1,5 viikkoa.

Bionin hoitosarjassa, jolla siis minulle nämä hoidot tehtiin on kaksi erilaista vaihtoehtoa happohoitoon ja ne ovat maitohappokuorinta sekä glykoolihappokuorinta. Näistä ensimmäinen on hieman hellävaraisempi kuin toinen ja sopiikin mainiosti hieman ohuemmalle ja herkemmälle iholle. Vaikka maitohappokuorinta onkin miedompi on sekin todella tehokas.

Itselleni tehtiin glykoolihappokuorinta jokaisella kolmella kerralla ja jo ensimmäisen kerran jälkeen huomasin huomattavan eron entiseen. Iho oli heti todella paljon kirkkaampi, ihohuokoset pienentyneet ja iho näytti ja tuntui todella freesiltä ja pehmeältä. 

Happohoidon jälkeen iho uusiutuu vasta muutaman päivän päästä hoidosta, jolloin voi esiintyä esimerkiksi epäpuhtauksia iholla, iho voi hilseillä ja olla kuiva. 

Itselläni ei ensimmäisen hoidon jälkeen näkynyt iholla oikeastaan minkäänlaista muuta muutosta kuin että ihohuokoset oli selvästi pienentyneet ja iho tuntui olevan paremmassa kunnossa.

Toisella hoitokerralla hapon annettiin vaikuttaa hieman pidempään ja noin viikon päästä hoidosta huomasin iholla muutamia epäpuhtauksia, jotka kylläkin myös hävisi nopeasti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että ihon uusiutuessa se poistaa syvemmältä ihosta talia, joka nousee ihon pintaan ja näkyy siis epäpuhtautena. Hyvä puoli tässä on nimenomaan se, että iho ns. huononee vain hetkeksi ja tällainen reaktio tarkoittaa ainoastaan sitä että hoito on ollut tehokas.

Toisen hoitokerran jälkeen myös muut huomasivat eron ihossani ja sain kehuja mm. omilta asiakkailtani siitä, kuinka virheetön ja kuulas ihoni oli. Which by the way almost never happens!

Kolmannen hoitokerran jälkeen ihoni oli taas heti hoidon jälkeen todella kirkas ja hyvinvoivan näköinen.

Nyt on kulunut muutama viikko viimeisestä hoitokerrasta ja iho on vieläkin todella hyvässä kunnossa. Ihohuokoset ei ole enää niin pienet kuin heti hoitojen jälkeen, mutta ne on pienentyneet selvästi siitä mitä ne olivat ennen hoitoja.

Iho on pehmeä eikä kuivu niin helposti ja meikki näyttää hyvältä iholla. Ja ne arvet poskissa? Ne on haalistuneet hieman mutta ei lähtenyt kokonaan pois.Uskon kuitenkin että säännöllisellä hoidolla arvet haalistuu pikkuhiljaa.

 Ainiin ja yksi pieni yksityiskohta josta huomaan ihoni uusiutuneen, on kulmakarvojen välinen iho, mikä on mulla ollut aina todella kuiva jostain syystä, huolimatta siitä että käyn säännöllisesti kasvohoidoissa. Ja tästä johtuen myös meikkivoide on levittynyt juuri siitä kohti huonosti. Mutta happohoitojakson jälkeen myös otsalta iho on ihanan pehmeä ja sileä.

Happohoitojen välissä pitäisi pitää ainakin 8 viikon tauko, mutta aion todellakin käydä jatkossakin tässä hoidossa! Paras kasvohoito tähän mennessä missä itse olen käynyt. Myös mikroneulaus kiinnostaa kokeilla, oon kuullut siitä paljon hyvää.

Ootko sä kokeillut happohoitoa? Mitä tykkäsit?

Ps. More pics and stories @hervisionbytiina on Instagram.

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s