Last Christmas

Uusi joulupostaus on täällä taas! Jos siis et oo jouluihmisiä varsinkaan näin marraskuun alkupuolella kannattaa tää postaus skipata.

Ajattelin jakaa muutamia kuvia viime joululta ja samalla näätte meidän joulukuusen, joka on ollut nyt varmaan ainakin kolme vuotta käytössä ja mun mielestä se on just täydellinen tähän nykyiseen asuntoon.

Äidin kuusi viime vuonna

Lapsuuden kodista viime jouluna

Oon keräillyt muutamien viime vuosien varrella erilaisia joulukuusen koristeita lomamatkoilta ja meidän kuusessa on koristeita mm. Sveitsistä, Prahasta, Amsterdamista ja Ruotsista. Ja se tekee niistä jotenkin spesiaaleja. Muistan kun pienenä meillä lapsuudenkodissa oli omat lemppari koristeet vuodesta toiseen ja samaa haluan tuoda myös omaan kotiin ja pitää ne kaikista kauneimmat niin kauan kuin ne säilyy.

Oon myös lisäillyt joka joulu aina jotakin uutta mukaan koristeluihin, joulupalloja, valoja jne. Tänä vuonna pitäisi vielä löytää joulutähti olkkarin ikkunaan ja kuusen latvaan.

Otan suurimman osan joulukoristeista esiin jo aikaisin marraskuussa paitsi joulukuusen. Se tuodaan yleensä varastosta koristeltavaksi joulukuun puolella. Mun mielestä kuusi on niin kaunis sisustuselementti että se saa meillä olla esillä koko joulukuun ajan.

Nämä glitter porot on ostettu Suomesta ehkä kolme vuotta sitten
Nämä rusetit on ostettu muutama vuosi sitten Amsterdamista

Onko teillä mitään jouluperinteitä koristeluihin liittyen?

Oikea kuusi olisi ihana myös mutta luulen että meillä mennään vielä mutama vuosi tuolla muovisella mm. siksi, että se on niin helppo.

Käy ottamassa myös Instagram tilini seurantaan @hervisionbytiina.

Xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s