A-vitamin serum

Otin elokuussa testiin A-vitamiini seerumin Bionin sarjalta, koska halusin testata onko sillä vaikutusta kasvoissani oleviin aknearpiin.

Bion suosittelee seerumia aknearpiin, ikääntyvälle iholle, pigmenttimuutosten hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn, elottomalle iholle, epätasaiselle iholle.

Seerumi sisältää A-vitamiinin lisäksi:

E- vitamiinia, joka on loistava anti-aging vitamiini iholle ja se suojaa ja hoitaa ihoa,

C-vitamiinia, joka kirkastaa ja silottaa ihoa ja on myös välttämätön kollageenin muodostumisessa,

B5-vitamiinia eli pantenolia, joka tunnetaan parhaiten ihon tehokkaana kosteuttajana, joka myös vetää kosteutta tehokkaasti puoleensa.

Lisäksi seerumista löytyy mm. Aloe vera-uutetta, rosmariiniuutetta, konjac-uutetta, kamomillauutetta, kvittenuutetta ja sinkkiä.

Aknearvissa en huomannut eroa entiseen tämän yhden purkin käytön jälkeen. Mutta, koska seerumi on vesipohjainen on se ollut erinomainen ihon kosteuttaja!

Lisäksi mun iho on aina ollut epätasainen ja oon huomannut että tuotteen käytön aikana ihon värini on selkeesti tasoittunut.

Käytin seerumia joka ilta kasvojen lisäksi kaulalle ja decolteelle, jonka jälkeen laitoin päälle vielä kasvovoiteen. Ja plussaa vielä siitä, että tämä yksi purkki oli melko riittoisa ja kesti mulla käytössä n. 3kk:n ajan.

Tätä seerumia ei kannata käyttää päivisin, koska A-vitamiini ei toimi auringon valossa. Paras tapa siis käyttää tätä ja kaikkia A-vitamiinipohjaisia voiteita on ainoastaan yöllä ja mielellään esimerkiksi syksyllä, kun aurinko ei lämmitä niin voimakkaasti.

Oon pitkään etsinyt A-pohjaista seerumia, koska oon kuullut että se on yksi tehokkaimmista anti-aging tuotteista.

Tämä kyseinen seerumi oli monella tapaa hyvä, esimerkiksi siksi että samassa tuotteessa oli monta muutakin hyvää ja hoitavaa vitamiinia ja ainesosaa. Lisäksi tuote kosteutti todella tehokkaasti ihoni ja piti sen tasaisena. Aion ehdottomasti käyttää tätä jatkossakin aina silloin kun iho kaipaa kirkastusta ja kosteutusta.

Bionin tuotteita saa ostettua esimerkiksi tietyistä kauneushoitoloista, jotka löytyy Bionin omilta kotisivuilta.

Oletko sä kokeillut A-vitamiinipohjaisia kasvojen hoitotuotteita? Kuulisin mielelläni muidenkin kokemuksia näistä.

Xx Tiina