Sephora finds under 20e

Hej ja ihanaa viikonalkua! Pidin tarkoituksella pientä lomaa myös blogin puolella viime viikon ajan mutta nyt palailen pikkuhiljaa normi postaus arkeen takaisin.

Oltiin viikko sitten visiitillä Tukholmassa ja tietysti tärkein shoppailu spotti tälle meikkien ja ihonhoitotuotteiden suurkuluttajalle on aina siellä käydessä Sephora.

Sephorasta tein monta hyvää löytöä mutta erityisen tyytyväinen oon siihen kuinka löysin muutaman huipputuotteen todella edulliseen hintaan.

Sephoran oman sarja on mulle ennestään kyllä tuttu ja oon kokeillut useampaa sarjan tuotetta myös aikaisemmin. Mutta tällä kertaa olin erityisen tyytyväinen sarjan kynsilakkoihin sekä noihin varjostus & highlighter puikkoihin.

Kynsilakka on pysynyt täydellisesti viikon ajan varpaiden kynsissä ja nuo sävyt on täydellisiä juuri syksyyn. Kynsilakat oli 4:n pakkauksissa ja nyt en ole täysin varma myytiinkö niitä useammassa eri sävyssä.

Sekä highlighter että varjostus puikko on ollut mulla päivittäisessä käytössä ja tykkään siitä, että ne tuo lisähehkua iholle niiden koostumuksen vuoksi. Varjostusväri (sävyssä 01 Clair Light) pysyy hyvin koko päivän ajan kasvoilla. Highlighteria taisi olla muutama eri sävy, joista itse valitsin sävyn 11 Miss Sparkling, joka tuo luonnollista hehkua iholle.

Lisää videoita tuotteista löytyy Instan puolelta, jos kiinnostaa kuulla ja nähdä lisää niin suuntaa tililleni @hervisionbytiina.

Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa tehdään tästä super!

Xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s