Outfit

Ihanan aurinkoista keskiviikkoa!

Tänään valitsin asuksi perus kokomustaa, mutta pienenä piristysruiskeena otin pitkästä aikaa esiin nuo nudet nilkkurit, joita käytän aina yleensä alkusyksystä kun ilma ei ole vielä liian kylmä, koska nuo ei varsinaisesti ole kauhean lämpimät kengät. Kengät on muuten tilattu jo varmaan pari vuotta sitten Zalandolta ja taitavat olla River Islandilta.

Vielä olisi tämä ja huominen töitä ja sitten minivacay with hubby. Ihanaa päästä hetkeksi irti arjesta ja vaihtaa maisemaa pariksi päiväksi ihan vaan kahdestaan jei. Tiedossa ainakin hyvää ruokaa ja shoppailua.

Ihanaa loppuviikkoa,

Xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s