Fall favourites under 100€

Hej babes! Tällä viikolla on saanut ensimmäistä kertaa pukea toppatakin päälle ja pitää joka päivä kunnon villapaitaa. Ja sen kunniaksi ajattelin jatkaa syksy teemalla ja keräsin muutaman vaatekaapin pilarin, jotka itselläni on seuraavaksi hankinnan alla. Kaikki kollaasissa nähtävät vaatteet on alle 100e.

Laitoin jokin aika sitten suurimman osan vaatteistani kierrätykseen tarkoituksena uusia vaatekaappi lähes kokonaan. Siksi sieltä puuttuu vielä niitä muutamia peruspilareita ja niistä ehkä tärkein on mustat mama jeansit ja nämä osui mun silmään Topshopin verkkokaupassa.

Toinen syksyn ykkösvaatekappale on bleiserit ja oikeastaan kaikki takit! Niitä ei ole koskaan liikaa ja bleiserit menee hyvin takista juuri nyt alkusyksystä kun on vielä suht lämmintä päivisin. Itse olen katsellut muutamia yksilöitä verkkokaupoista ja tämä musta ja tämä ruutukuvioinen bleiseri olisi enemmän kuin tervetulleita omaan vaatekaappiini.

Neuleet on syksyllä ja talvella lähes joka päivä käytössä ja siksi niitä pitääkin olla useissa eri malleissa ja pituuksissa, erilaisilla kaula-aukoilla ja materiaaleilla. Laadukkaat neuleet on paitsi ihanan pehmeitä iholla myös oikein hoidettuina todella pitkäikäisiä. Löysin tämän cashmere neuleen H&M verkkokaupasta ja se on malliltaan just täydellinen; tarpeeksi pitkä, pyöreä pääntie, sivuhalkiot paidan alareunassa ja hieman oversized malli (ainakin kuvan perusteella).

Syksyn kengistä oon kuolannut Dr. Martenseja ja löysin nämä hyvin samantyyliset mutta huomattavasti edullisempaan hintaan Nellyn verkkokaupasta. Jos siis oot tykästynyt minun (ja monen muun) tapaan dr. Martenseihin, mutta et ole valmis investoimaan niihin niin isoa summaa, löytyy ainakin Nellyltä edullisempi vaihtoehto.

Siinä tärkeimmät syksyn cravingsit tällä hetkellä. Toinen juttu mihin tykkään syksyllä panostaa on urheiluvaatteet. Koska silloin alkaa yleensä säännölliset kuntosalilla käynnit ja ulkoillessa on kiva pitää urheilullisia mutta lämpimiä takkeja, huppareita, kollareita jne. jne. mutta niistä kirjoitan lisää erillisen postauksen myöhemmin.

Until next time,

xx Tiina

2 Replies to “Fall favourites under 100€”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s