8 instagram accounts that inspire me

Uus viikko on täällä taas ja sen kunniaksi ajattelin jakaa muutaman itseäni inspiroivan Instagram tilin.

Tämä lista muuttuu tai paremminkin suurenee kokoajan sitä mukaa kun löydän uusia. Listassa on paljon bloggaajia mutta myös yksi eläintili ja yksi business nainen. Suurimmalla osalla näistä tileistä on myös todella hyvät instastoorit joten kannattaa käydä tsekkaamassa myös ne.

  1. @theeverygirl – Tämä tili on täynnä hyvää mieltä ja inspiraatiota ja uusia ideoita! Biossa tili esitellään näin: ” The ultimate online resource for creative, career-driven women.” käy ihmeessä kurkkaamassa heidän omat kotisivut joka on täynnä mielenkiintoisia blogipostauksia. http://www.theeverygirl.com/

2. @glitterguide – Tämä jatkuu samalla teemalla kuin edellinenkin! Rakastan sosiaalista mediaa juuri tällaisten tilien vuoksi! Ihailen sellaisia yrityksiä ja henkilöitä, jotka luo päivittäin uutta innostavaa sisältöä muille, jotta he saisivat inspiraatiota kaikkeen omassa elämässä! Biossa Glitter guide esittelee itsensä näin: ” We are dream chasers + magic makers, here to delight + inspire creative energy, new content daily. Founded by @taylorsterling” Kotisivut ja lisää inspiroivia kirjoituksia löydät http://www.theglitterguide.com

3. @fortheloveofsmiley – Seuraan varmaan miljoonaa eläintiliä Instagramissa, koska eläintilit on parasta! Mutta tämä tili saa joka ikisellä instastoorilla hymyn mun huulille. Rakastan näiden maailman ihanimpien koirien lisäksi tätä koko perhettä! Maailman hyväsydämisimpiä ihmisiä ja niin aitoja. Jos kaipaat Instagramiin jotain mikä piristää päivääsi niin tämä on oikea tili. Tilillä seurataan Sunny nimistä koiraa joka on syntynyt ilman silmiä Meksikoon ja jonka eräs perhe adoptoi sen Kanadaan. Sunnylla on yksi isosisko Pippi (the sweetest!!) ja monta koirakaveria ja hevonen. Biossa tili esitellään näin: ”Sunny – a little dog from the streets of Mexico born without eyes teaching the world to See With Your Heart.”

4. @sarablakely – Tämä on tili niille jotka tykkää seurata aitoa elämää Instagramissa. Sara Blakely on mun idoli. Jos et vielä tiennyt kuka tämä inspiroiva nainen on niin ehkä tunnetuin hän on perustamastaan yrityksestä nimeltä Spanx. Mutta hän on myös mahtava puoliso, äiti ja ystävä. Hauska, empaattinen ja aito. Oon nauranut monet kerrat ääneen tän naisen instastooreja seuraillessa, koska ne on niin aitoja, hauskoja mahtavia tyyppejä. Niin ja kaiken kukkuraksi Sara jakaa säännöllisin väliajoin instakuviensa teksteissä kullanarvoisia vinkkejä siihen miten menestyä valitsemallaan uralla.

5. @karitatykka – Tämän naisen ”löysin” vasta hiljattain ja varsinkin hänen instastoorinsa on kultaa. Joka kerta niistä tulee huippu fiilis, sellainen että ei tarvita paljoa onnelliseen elämään, pitää osata nauttia niistä miljoonasta pienestä asiasta mitä päivittäin valitaan tehdä ja olla. Karita nimenomaan inspiroi omilla tekemisisillään ja sillä että uskaltaa olla oma itsensä.

6. @cellajaneblog – tykkään Instassa tileistä ja bloggaajista joilla on ihanien asukuvien lisäksi hyviä ja mielenkiintoisia instastooreja ja tämän kyseisen naisen löysin vasta ihan hiljattain. Rakastan hänen tyyliään, kotiaan niitä monia blogipostauksia joita hän viikon aikana postailee vaikka on pienten lasten äiti. Todella inspiroivaa!

7. @cmcoving – Jos tykkäät southern belle tyyppisistä bloggaajista ja upeista asukuvista tämä on sun tili. Tämä on varmaan ainoita tilejä, joita seuraan enemmän kuvien kuin instastoorien perusteella. Voisin sanoa että Caitlynillä on ehkä eniten omaa silmää miellyttäviä Instakuvia. Todella laadukkaita mutta mielenkiintoisia. Rakastan jostain syystä amerikkalaista sisustus, asu ja kaikkea muutakin tyyliä ja siksi lähes jokainen blokkaaja jota seuraan is an american woman.

8. @somewherelately – Tätä blogia pitää kaksi bloggaajaa, jotka molemmat on kolmikymppisiä perheen äitejä, jotka asuvat kumpikin eri kaupungeissa Yhdysvalloissa ja jakavat todella hyvä vinkkejä muotiin, kauneuteen ja sisustukseen liittyvissä asioissa. Tykkään seurata näiden bloggaajien instastooreja sekä mielenkiintoisia blogipostauksia.

Seuraatko sä mitään yllä olevista tileistä?

Mitkä on sun lemppareita instassa ja miksi?

Ps. Tervetuloa seuraamaan myös Instagram tiliäni @hervisionbytiina.

Inspiroivaa ja ihanaa syksyistä viikkoa just sulle!

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s