Book review

Edellinen teksti hävisi jonnekin bittiavaruuteen, joten kuten lupailin jo instastoorin puolella tässä tulee uutta tekstiä ja toivotaan että tämä nyt sitten myös pysyy täällä.

Oon kuunnellut Rachel Hollisilta nyt kaksi kirjaa, joista erityisesti uudempi ” Girl, stop apologizing” on mun suosikki ja josta halusin kirjoittaa siitä lisää täällä blogin puolella.

Ensinnäkin tämä kirja hyppäsi suoraan omaksi suosikiksi self help-kirjojen sarjassa, tästä tuli jotenkin tosi motivoitunut olo aina kun kuunteli tätä pienenkin hetken ja pystyin samaistumaan Rachelin tarinaan monella tapaa muutenkin.

Kirjassa Rachel käy läpi omaa elämäänsä ja jakaa hyviä vinkkejä, joiden avulla voit saavuttaa itseluottamusta, voit kasvaa ihmisenä ja kuinka opit uskomaan itseesi ja kykyihisi.

Kaikista tärkein wakeup call minulle oli henkilökohtaisesti se, kuinka pitää voida uskaltaa olla oma itsensä eikä ns. pienentää itseään, jotta muilla olisi mukava olla. Onko sinulla ollut sellaisia tilanteita elämässäsi missä sinua on arvosteltu siitä, että olet jonkun toisen mielestä liian iloinen, liian paljon esillä, liian innokas, liian sitä tätä ja tuota?

Itse muistan näitä kokemuksia jo ala-asteelta saakka ja olen ehkä alitajuntaisesti siitä lähtien yrittänyt pienentää itseäni etten vaan ärsytä muita olemalla oma itseni. Tämän kirjan luettuani tajusin, että on pakko uskaltaa olla oma itsensä, jotta voi löytää ne oikeat tyypit ympärille, ne jotka pitävät oikeasta minästäni.

Tämän kirjan lopussa oli myös bonus materiaalina kiitollisuus meditaatio harjoitus, joka oli niin voimakas kokemus, että itkin silmät päästäni sen aikana ja avattuani silmäni meditaation loputtua koin syvää kiitollisuutta omaa elämääni kohtaan. Iso plussa siis tästä.

Voisin jutella tästä kirjasta loputtomasti ja toivonkin että saisin keskustelua aikaiseksi kommenttien puolella tai vaikka sosiaalisessa mediassa, jotta voitaisiin jakaa omia kokemuksia tästä ja jatkossa myös muista mielenkiintoisista ja inspiroivista kirjoista.

Inspiroivaa loppuviikkoa ja tervetuloa seuraamaan mua myös Instagramin puolelle, josta löydät minut nimimerkillä @hervisionbytiina ja Twitteristä @hervisionbyT.

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s