Fall cravings

Halloween, sisustus, kaunis luonto, raikas ilma, kynttilät, syksyn muoti, pimeät illat.

Siinä muutama syy miksi oon syksyihmisiä.

Oon jo hetken etsinyt verkkokaupoista syksy inspiraatiota sekä sisustukseen että vaatteisiin ja kauneuteen liittyen ja keräsin kollaasin muotoon muutaman jutun mitkä on mulle ehdottomia syksyn must have tuotteita.

Löysin leokuosisen viltin Jotexilta ja se näyttää niiiin pehmeältä ja lämpimältä ja on kaiken lisäksi supertyylikäs! Kodin sisustus muuttuu helposti kesäisestä syksyyn jo pelkillä vilteillä. Siihen muutama syksyn sävyinen samettityyny niinkuin tuo kuvassa näkyvä ja syksy voi tulla!

Syksyn muodissa minusta on parasta kaikki ihanat lämpimät isot takit, joihin voi kääriytyä ja vaikka teddy takki multa jo löytyy niin tuo musta olisi super chic ja käytännöllinen.

Syksyyn kuuluu myös itsensä hemmottelu ja kun ilmat viilenee tarvitsee myös (kasvojen)iho enemmän kosteutta kuin kesällä ja siihen tarkoitukseen on kasvoöljyt ihania ja tehokkaita vaihtoehtoja. Katsoin, että Kicksille on tullut todella hyviä kosmetiikka merkkejä mm. tuo todella kehuttu Kora Cosmetics, jota täytyy päästä pian testailemaan!

Ja viimeisimpänä vielä nuo super ihanat koriste kurpitsat! Kuinka ihania! Oon aikaisemmin löytänyt ainoastaan muovisia oransseja, jotka nekin on kivoja mutta nämä samettiset on super tyylikkäät! On ihana huomata, että tänä vuonna on entistä enemmän Halloween sisustukseen valikoimaa täällä meillä Suomessakin. Ollaan menossa kokoajan enemmän ja enemmän jenkki sisustukseen mikä on mun mielestä ainoastaan hyvä juttu. Nimim. skandinaavinen ja minimaalinen sisustus on mun inhokki.

Ihanaa torstaita!

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s