Wardrobe essentials for summer part.3

Noniin vielä olisi jäljellä yksi blogipostaus tästä aiheesta ja tällä kertaa keräsin teille kollaasin muodossa kaikki sellaset yläosat, joiden ympärille voi rakentaa montaa eri tyylistä asua. Niin ja muutamat kangashousut lisäsin myös kollaasiin!

Olen todella tylsä pukeutuja siinä mielessä, että en käytä räikeitä värejä kuin erittäin harvoin. Niinpä vaatekokoelmani on lähes kokonaan mustan ja valkoisen lisäksi täynnä maanläheisiä murrettuja sävyjä tai sitten vaaleita hempeitä värejä.

T-paidoissa suosittelen panostamaan laatuun. Oon kuullut, että And Other Storiesin teeppareita on kehuttu varsinkin hinta-laatu suhteesta.

Tämän topin halusin lisätä mukaan kollaasiin, koska tykkään erilaisista yksityiskohdista ja musta väri tekee siitä todella monipuolisen käyttää.

Topeissa taas tykkään itse leikitellä värien lisäksi materiaaleilla. Tässä topissa tykkään erityisesti sen materiaalista ja tässä sekä materiaalista että väristä. Silkkitopit on helposti yhdistettävissä eri alaosiin ja niiden avulla saa asusta sekä juhlavan että siistin arkisemman kokonaisuuden.

Perus valkoinen nappipaita on must omassa vaatekaapissa myös ympäri vuoden, mutta eri vuodenaikoina eri materiaaleissa ja mielestäni tämä on täydellinen kesävaate.

Mulla on vaatekaappi täynnä erilaisia paitapuseroita, koska ne on helppo yhdistää farkkuihin. Se on myös varma valinta kun asukriisi iskee. Eikä kokonaisuus käy tylsäksi kun valitsee paitapuseron, jossa on erikoisempi leikkaus, puhvihihat tai jokin muu erilainen yksityiskohta.

Nyt kun mietin mun housukokoelmaa taitaa melkein kaikki olla tällä hetkellä korkeavyötäröisiä ja niiden kanssa kesäisin sopii parhaiten crop topit/paidat.

Kollaasiin löysin kolme erityylistä mallia, napillisen vaihtoehdon t-paidan muodossa, söpön puhvihihaisen ja muutaman erivärisen perus paidan crop mallisena.

Klassinen siniraitainen paita on mun mielestä must vaatekaapissa! Kesäisin se voi olla jokin ohuempi neule tai esimerkiksi tämän tyylinen malli.

Leveälahkeiset culotte housut korkealla vyötäröllä on tämän kesän ihanin trendi, jos multa kysytään! Nellyltä löytyy kivoja perus korkeavyötäröisiä housuja ja nämä Mustat on kesällä helppo yhdistää erilaisiin yläosiin, Chiquelleltä löytyy niin söpöjä ja tyylikkäitä alaosia esimerkiksi nämä valkoiset ja ruskeat on molemmat superihania.

Toivottavasti saitte tästä postauksesta inspiraatiota kesän pukeutumiseen.

Ensi kertaan,

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s