Wardrobe essentials for summer part. 2

Helou ja kivaa torstaita! Tässä jatkoa edelliseen postaukseen ja kolmas tulee sitten vielä parin päivän päästä. Tässä postauksessa listaan erityyppisiä mekkoja ja osan alaosista, joita itse pidän melko klassisina mutta kuitenkin tämän päivän trendejä mukaillen.

Kesävaatteista ylivoimaisia suosikkejani ovat mekot! Rakastan erilaisia mekkoja. Ne on jotenkin todella mukavia päällä ja niihin on helppo yhdistellä eri asusteita riippuen siitä mihin on kullakin kerralla menossa. Mekoissa kiinnitän tietenkin värin ja mallin lisäksi huomiota materiaaleihin ja varsinkin kesävaatteissa luonnonkuidut on kaikista mukavimpia ja viileimpiä päällä.

Tää silkkimekko on ihana esimerkiksi kesän juhliin ja koska silkki on viileä ja kevyt myös helteillä sopii se hyvin vaikka lomamatkalle jonnekin lämpimään. Toi malli on vaan täydellisen kesäinen ja imarteleva ja tyylikäs! Love it!

Tämä polkadot kuvioinen mekko on mun suosikki siksi, että se on helppo yhdistää eri tilaisuuksiin vaihtamalla vain asusteita ja ruskean ja valkoisen väriyhdistelmä tällä kuvioinnilla on klassisen kaunis. Tässä mekossa materiaali on viskoosi, mikä sopii myös tosi hyvin kesähelteille, koska se on viileä päällä. Ainoa miinuspuoli siinä on se, että se voi rypistyä helposti.

Musta mekko on aina monipuolinen ja tämä 100% puuvillainen yksilö on jotenkin samaan aikaan tosi söpö & chic plus puuvillakankaan ansiosta se on myös viileä, ilmava ja mukava päällä! Tämänkin saa erilaisilla asusteilla eri tilaisuuksiin sopivaksi.

Sortsit on tänä kesänä todella in! Ja vielä kaiken lisäksi sellainen malli ja materiaalit, jotka on mukavia päällä sen lisäksi, että ne näyttää super tyylikkäiltä. Nämä sopii lähes kaikenlaisten yläosien kanssa. Voisin itse kuvitella meneväni näillä lounastreffeille spagettiolkaimiseen silkkiseen toppiin tai vaihtoehtoisesti viileällä ilmalla ohueen neuleeseen & isoon laukkuun yhdistettynä ja illalla korkkareiden ja bleiserin kaverina.

Alaosissa suosin farkkuja, mutta tänä kesänä oon ihastunut useampaan housumalliin, ne(kin) on jotenkin todella mukavia päällä! Mutta edelleen farkut on ehdottomia vaatekaapin kulmakiviä jokaisena vuoden aikana. Kesällä tykkään itse pitää mama jeansejä, mustia ja valkoisia suora- ja leveälahkeisia farkkuja korkealla vyötäröllä ja nilkkapituudella.

Nyt kun oon saanut tehtyä kaikista vaatekaapin peruspilareista kollaasit (kolmas osa tulossa vielä), voisin kiteyttää tämän kesän suosikkitrendit niin että niissä yhdistyy kolme asiaa.

  1. Luonnonkuitu materiaalina
  2. Väreinä maanläheiset & poltetut sävyt
  3. Väljä malli

Parin päivän päästä sitten tosiaan jaan vielä vähän lisää housumalleja ja sen lisäksi muutaman must have-yläosan.

Instastooreissa pääset tänään kurkkaamaan mun vaatekaappiin, kun esittelen siellä mun omia kesätakkeja/bleisereitä/trenssejä, nimimerkillä @hervisionbytiina.

ihanaa melkein viikonloppua!

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s