Wardrobe essentials for summer

Ihanaa uutta viikkoa toivottavasti sulla on ollut ihana viikonloppu takana!

Niinkuin oon ennenkin maininnut, mun mielestä jokaisesta tyylikkäästä vaatekaapista löytyy ne klassiset vaatekappaleet, kulmakivet joiden ympärille on helppo rakentaa asukokonaisuuksia ja tällä kertaa kokosin teille kesävaatteiden peruspilarit.

Aloitetaan päällysvaatteista. Mä oon takki-ihminen ja isken silmäni melko usein varsinkin bleisereihin, villakangastakkeihin, trensseihin ja erilaisiin talvitakkeihin. Mun mielestä takki kruunaa asun ja epäsiisti tai halvan näköinen takki voi pilata muuten hyvän asukokonaisuuden. Kesäisin suosin kevyitä materiaaleja, mutta koska Suomen kesäillat on usein viileitä täytyy kaapista löytyä myös jotain lämpimämpiä vaihtoehtoja.

Jos tarvitsen lämmintä päälle kesällä valitsen usein villatakin. Vuosien aikana niitä on kertynyt melko monta vaatekaappiin, kuten kokopitkä oversized mallinen musta villatakki, klassinen pitkä valko-siniraitainen yksilö ja oversized beige puolipitkä malli.

Löysin Topshopin sivuilta muutamankin kivan vaihtoehdon ja kuvakollaasissa näkyvä villatakki löytyy myös harmaan värin lisäksi mustana ja ruskeana.

Sitten ehdoton must have jos multa kysytään on tekonahkatakki. Jokin klassinen malli kuten biker on eniten omaan makuuni. Itselläni on muutama vuosi sitten Zarasta ostettu takki joka pitäisi jo vaihtaa uuteen ja kun löysin tämän yksilön, ajattelin tilata sen sovitettavaksi. Jäin kuitenkin miettimään kokoa, koska haluan sen olevan hieman oversized mallinen mutta ettei se olisi kuitenkaan liian iso. Hmm, pitää katsoa tarkemmin koko-opasta ja tilata sitten S tai M kokeiluun. Tekonahkatakki sopii täydellisesti esimerkiksi kukkamekon pariksi.

Bleisereitä voisin ostaa jokaisessa värissä ja kuviossa ja ne menee täydellisesti kesäisin takkina ja näyttää kaiken lisäksi super tyylikkäiltä. Niissäkin suosin hieman isompaa kokoa ja ainakin musta, beige/camel/ruskea ja ruutukuvioinen olisi musta hyvä löytyä kaapista, mutta jo yhdellä esimerkiksi mustalla pääsee jo pitkälle.

Vähän niinkuin nahkatakki myös farkkutakki on vaatekaapin klassikkovaate. Tämä löytyi myös yllätys yllätys Topshopin valikoimasta ja on todella klassinen malli midi pituudella ja sinisellä sävyllä.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä trenssi. Ainakin Suomen kesässä menee sama trenssi kuin keväälläkin. Topshopin valikoimasta löytyi tää ruutukuvioinen yksilö, jonka hyväksyisin samantien oman trenssikokoelmani jatkeeksi!

Aluksi mun oli tarkoitus kirjoittaa tähän myös muiden vaatekappaleiden listaa, mutta koska tästä tulisi silloin todella pitkä postaus taidan julkaista loput joko yhdessä tai kahdessa osassa tällä viikolla. Jotenka pysykää kuulolla jos tämäntyyliset postaukset kiinnostaa.

Mua saa myös seurailla Instagramin puolella, josta löydyn nimimerkillä @hervisionbytiina siellä jaan myös Instastooreissa paljon erilaisia videoita pitkin päivää ja latailen sinne myös hyväksikokemistani tuotteista sekä kuvia että videoita.

Twitterin puolella mut löytää nimimerkillä @hervisionbyT.

Myöskin blogi kannattaa ottaa seuraukseen, jos haluat ensimmäisenä tiedon uusimmista postauksista.

Xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s