My favorite summer blazer

Hello loves!

Löysin Instankin puolella(@hervisionbytiina) jo vilahtaneen bleiserin pari viikkoa sitten Lindexiltä ja oon pitänyt sitä päällä varmaan joka toinen päivä, koska se on juuri sopivan ohut kesäpäiviin, rento mutta tyylikäs ja sopii kaikenlaisiin asukokonaisuuksiin. Tykkään vaatteista jotka on helppo yhdistää asuun kun asuun ja tämä on ehdottomasti just sellainen. Ainiin ja tuosta materiaalista vielä. Se on supermukavaa kangasta!

Oon aina tykännyt värjäyttää mun tukkaa mutta varmaan vuoteen en oo sille tehnyt mitään, koska halusin kasvattaa omaa väriä.

Noh, nyt mun hiukset alkaa oleen kuitenkin sellasessa kunnossa, että näille on jotain tehtävä ja varasinkin ajan kampaajalle. Suunnitelmissa olis vaaleat raidat, jossa oma väri pohjalla. Aa, en malta odottaa et saan mun tugen taas kuntoon!

Tää viikko on mennyt töitä tehden ja vapaa-ajalla oon yrittänyt levätä niin paljon kun mahdollista, oon nimittäin ollut jotenkin extra väsynyt!

Yksi parhaita tapoja itselle rentoutua on äänikirjat. Rakastan lukea ja kuunnella uusia kirjoja varsinkin self help-kirjoja ja tällä hetkellä kuuntelen the power of habit nimistä kirjaa, josta oon tainnut Instastoorinkin puolella vilauttaa kuvaa. Siinä puhutaan mm. siitä, miten voit muuttaa huonoja rutiineja parempiin, joka on ainakin mun mielestä super mielenkiintoinen aihe. Sit kun saan kirjan kuunneltua loppuun niin kirjoitan tai kerron esim. Instastoorin puolella siitä lisää.

Mutta nyt Ihanaa viikonloppua kaikille!

Xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s