Huippu alelöytö & kuulumisia

Heippa ihanat! Tämä viikko on tuntunut pitkältä vaikka viikonloppu menikin hujauksessa ohi! Johtuu varmasti siitä, että olin keskellä viikkoa vapailla ja viikonloppuna pe-la töissä.

Sain tällä viikolla vikan koulutehtävän palautettua ja nyt odottelen sitten papereita saapuvaksi! wuhuu! Onnellinen olo siitä, että saa jatkaa koulun jälkeen töitä juuri sillä alalla joka tuntuu omalta ja inspiroi joka päivä!

Muutenkin tuntuu siltä, että olen vihdoin löytänyt ne omat jutut elämässä ja siitä on todella hyvä fiilis. Jos susta tuntuu, ettet tiedä mitä haluaisit tehdä elämässä tai etsit vielä sitä omaa juttuasi, niin voin lämpimästi suositella meditaatiota. Uskon, että itselle siitä on ollut suuri apu siihen, että opin kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäni, joka on kaikilla kunhan vain oppii sitä kuuntelemaan.

Mutta sitten toiseen aiheeseen eli tuohon bleiseriin. Löysin sen jo jokin aika sitten hm:ltä, kokeilin sitä ja ihastuin materiaaliin, väriin ja kokoon täysillä, mutta en silloin vielä ottanut sitä mukaani. Yritin pariin kertaan käydä sitä uudelleen etsimässä enkä löytänyt, kunnes törmäsin siihen sattumalta alennusmyynneissä ja hinnasta oli lähtenyt 20€ pois. Kokeilin S-kokoa ja koska en löytänyt xs:ää mikä olisi ollut ehkä hieman sopivampi jätin taas bleiserin kauppaan.

Tänään menin kuitenkin vielä katsomaan toisesta liikkeestä löytyisikö sieltä xs kokoa ja huomasin ilokseni, että vaikka xs:ää ei sielläkään ollut, hinta oli kuitenkin tippunut alas vielä 10€, joten nappasin s-koon mukaani.

Tämä on täydellinen kesäiltoihin rentojen mekkojen kaveriksi ja syksyllä menee takista<3 what do you think? Ja hinnaksi jäi peräti 20€!

Ihanaa, lämmintä alkavaa viiikkoa!

xx Tiina

2 Replies to “Huippu alelöytö & kuulumisia”

  1. Vitsi miten ihana asu ja kauniit neutraalit sävyt! Oversized bleiseri pukee sua tosi hyvin ja niinkun sanoit syksyllä se menee ihan takista! ❤

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s