Summer sale finds for home

Niinkuin moni on jo varmasti huomannutkin, tällä hetkellä on käynnissä isot kesäalet lähes kaikissa verkkokaupoissa ja ajattelinkin poimia muutamia löytöjä erillisen postauksen muodossa. Rakastan itse tämän tyyppisiä postauksia, siksi haluan myös itse näitä kirjoitella. Osa tuotteista löytyy myös multa itseltä.

Hemtexiltä löytyy varsinkin kivoja pussilakanoita ja tämä löytyy myös meiltä. Materiaali on satiinikudottua, kammattua puuvillaa ja tuntuu ihanan laadukkaalta ja mukavalta. Ainoa miinuspuoli tuossa tummansinisessä värissä on se, että niissä näkyy ja niihin tarttuu koirien ja kissojen karvat todella helposti ja pitääkin siksi tuulettaa käytön aikana lähes joka päivä ulkona. Nämä on siis tällä hetkellä puoleen hintaan (20,95€). Tämä väri voisi olla hieman helpompi eläintaloudessa.

Hemtexiltä löysin myös iihanan pehmeän näköisen aamutakin, josta löytyy vielä kahta eri väriä tummansininen (mikä näkyy myös kuvassa) sekä pioni ainakin koossa S/M. Laitoin muutama päivä sitten vaatekeräykseen 4 aamutakkia! Voin siis kertoa, että olen henkeen ja vereen aamutakki ihminen ja niiden suurkuluttaja.

Oikeastaan kaikki leokuosinen oli se vaate tai sisustukseen liittyvä on lähes poikkeuksetta mun silmää miellyttävä, joten ei ihme että ihastuin myös tähän söpöliiniin.

Mun mielestä vilttejä ei oo koskaan liikaa siksi lisäsin myös tämän kollaasiin, koska väri on ihana, materiaali supermukava ja hinta todella edullinen. Toinen huopa mitä omistan itse kaksin kappalein on tämä beige fleecehuopa. Nämä kestää hyvin pesua eikä ole vuoden aikana nukkaantunut tai muutenkaan kulunut käytössä. Löysin kuvan koneelta missä tuo beige viltti näkyy.

Hemtexiltä löytyi vielä tämä ja tämä jotka sopisi hyvin yhdessä esimerkiksi oman olkkarin sisustuksen jatkeeksi.

Ellokselta löytyi vaikka mitä ihanaa!! mm. nämä tyylikkäät juusto ottimet ja tämä kylpyhuonematto. Tämä peili on samaan aikaan yksinkertaisen tyylikäs mutta myös käytännöllinen.

Lisäsin Elloksen verkkokaupan alesta vielä tämän tapetin mukaan kollaasiin, I’m in love with it!!

Mikä verkkokauppa on sun suosikki? Mistä sä löydät yleensä parhaat alelöydöt? Luen mielelläni myös teidän vinkkejä aleihin liittyen.

Ihanaa päivää,

Xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s