Favorite makeup for summer

Olette varmaan jo huomanneet kuvista ja Instagramista, että suosin todella luonnollista meikkiä. Välillä tykkään kyllä ”repäistä” ja innostun jopa rajaamaan silmät 😀

Jos pitäisi sit kuvailla, millainen on mun mielestä täydellinen meikki olisi se Jlo Glow! Rakastan jokaikistä hänen red carpet meikkiään mutta erityisesti hänen luonnollista arkimeikkiään. Ja salaisuus siihen miksi se näyttää joka kerta niin virheettömältä, on hänen huippu hyvässä kunnossa oleva iho! Mun mielestä mikään meikki, vaikka olisi kuinka taitavasti tehty, ei näytä hyvältä jos ihoa ei ole hoidettu. Niin ja muistetaan että Jlo täytti tänä vuonna 50 vuotta! Ja joo Botox varmasti on hänenkin ihonhoidossa mukana, mutta väitän kuitenkin, että säännöllisellä ja hyvällä ihonhoidolla (botoxilla tai ilman) kenen tahansa meikki voi näyttää hyvältä.

Oli sun iho missä kunnossa tahansa (akne,sekaiho,rosacne,auringon vahingoittama jne. ) se miten hoidat ihoasi näkyy! Jos käytät arjessa laadukkaita tuotteita, käyt säännöllisesti ammattilaisella sitä hoitamassa niin väitän, että meikkikin näyttää silloin hyvältä huolimatta siitä mikä ihotyyppi sinulla on. Pintakuivan ihon saa helposti kosteutetuksi ja kuulaaksi kosmetologilla, auringon tuomat väripigmentit ja rypyt saadaan säännöllisellä hoidolla ja oikeilla tuotteilla ainakin haalistumaan jne.

Mulla on ollut jotkin näistä tuotteista jo parin vuoden ajan käytössä ja yksi niistä on tuo Macin huultenrajauskynä Half Red, jota käytän NYX Cosmeticsin Creamy Lipstick sävyssä 615A Minimalism kanssa ja tämä sävy sopii täydellisesti myös poskipunaksi! Sävy on todella luonnollinen, mutta tuo huulille kivan viimeistellyn sävyn varsinkin tuon Macin rajauksen kanssa.

Meikkivoiteessa suosin kesäisin mahdollisimman kevyttä ja kuulasta pohjaa, mutta koska esimerkiksi poskissani on nuoruuden aknesta jääneitä arpia, tarvitsen voiteen joka peittää ne sekä muut ihonvärin epätasaisuudet. Käytän meikkivoiteena ympäri vuoden Estee Lauderin Stay in place meikkivoidetta, joka pysyy hyvin mutta myös peittää epätasaisuudet iholta. Kesäisin, kun haluan ohuemman pohjan lisään meikkivoidetta todella ohuen kerroksen koko kasvoille ja toisen kerroksen arpiin ym epätasaisuuksiin. Lisäksi sekoitan nimenomaan kesäisin meikkivoiteen sekaan Guerlainin Terra Cottan Joli Teint meikkivoidetta, joka tuo iholle pienen päivetyksen lisäksi ihanan Glown ja vaikka tää meikkivoide on mulla vaaleimmassa sävyssä (clair/light) on se silti melko tumma sävy. Lisäksi plussaa tuo se, että se sisältää aurinkokertoimen 20.

Parhaaksi silmänympärys peitevoiteeksi oon todennut Helena Rubinsteinin Magic concealerin sävyssä 01 light. Tuote on ihanan kevyt, mutta siinä on hyvin pigmenttiä ja se heijastaa todella hyvin valoa.

Jos sinulla on ohuet ja lyhyet ripset niinkun mulla ja haluat niihin pituutta, mutta ripsarin joka erottelee omat ripset suosittelen Clarinsin Be longia. Jos haluat niihin myös tuuheutta suosittelen lisäämään sitä toisen kerroksen tai vaihtoehtoisesti toista jotakin tuuheuttavaa ripsaria.

Sitten vielä tuoksusta. Tämän Giorgio Armanin Sun di gioia tuoksun löysin muistaakseni viime syksynä ja rakastuin täysin! Sopii mielestäni täydellisesti kesään ja kesäiltoihin.

Me wearing all the products that I mentioned above

Until next time,

xxx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s