Bags Bags Bags for summer 2019 on a budget

Noniin, tämän kesän laukkutrendi…yhdellä sanalla kuvailtuna (tai noh kahdella) maailman söpöin! Selailin hieman nettikauppojen tarjontaa ja tällä hetkellä on selkeästi neljä mallia ylitse muiden. Kun kyseessä on ns. trendivaate tai asuste en mielelläni tuhlaa siihen satoja euroja vaan investoin klassikko malleihin. Löysinkin kaikki neljä laukkua Topshopin valikoimasta ja kaikki alle 60€:lla.

Muoviset, kovapintaiset mini clutchit, joissa on usein jokin eläinprintti kuviona, on suurin suosikkini tämän hetken trendeistä esimerkiksi Topshopin uutuutena Tämä kiinnitti huomioni ja on oman vaatekaapin must have asuste tänä kesänä! Sopii täydellisesti söpöjen korkeavyötäröisten shortsien pariksi, söpöjen kesämekkojen asusteena mutta myös suorien housujen kanssa.

Toinen suosikkini on mini tote bag, joka on läpinäkyvää muovia ja sisällä on vielä erillinen kangas pussukka, johon saa kivasti piilotettua kaiken laukussa mukana kulkevan. Omaa silmääni miellytti mm. tämä. Käyttäisin tätä kaupungilla, ulkona syömässä tms.

Kolmas kesän hitti ja myös ehdoton tänä kesänä on grab bag, en tiedä miten nuo sanat suomennetaan, joten kirjoitan ne suoraan niinkuin ne on nettisivuilla mainittu. Tämä malli on ihana jokapäiväiseen käyttöön niin illalla kuin päivälläkin.

Sitten täytyy vielä mainita yksi malli, mitä on jo jokaisen käsivarressa Instagramin puolella nähty ja tämä kiinnitti huomioni söpöydellään, ja on vielä kaiken lisäksi alennuksessa! Tätä laukkua käyttäisin jossakin rennossa tapahtumassa kesäpäivänä, kuten kahvilassa, shoppaillessa tai vaikkapa rannalla (tätä mallia löytyy paljon myös rantakassi – koossa.)

Alla vielä kuva kollaasia laukuista ja hinnoista. Jatkan myös Instagramin storyn puolella lempparilaukkujen esittelyä ja siellä vilahtelee myös niitä hieman arvokkaampia versioita näistä malleista.

Rakastan tämän tyylisiä blogipostauksia, toivottavasti tästä oli sullekin iloa!

Seuraavaan kertaan,

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s