Casual Monday

Hello pitkästä aikaa! Kesäkuu on pian täällä ja vaikka tuo keli näyttääkin aika masentavalta niin oon tosi innoissani kesästä! Kaikki on vaan parempaa tähän aikaan vuodesta, vaikka se töiden merkeissä mulla meneekin. Onneksi saan kuitenkin tehdä työtä josta nautin.

Vesisade senkun jatkuu tänäänkin ja koska oon hirvee vilukissa valitsin päälle mama jeansit, mustan croptopin sekä oversized villatakin. Tän tyylisen asun näkeekin mulla usein päällä; rento ja yksinkertainen mutta ei kuitenkaan tylsä. Tykkään tuoda asusteilla lisää mielenkiintoa ja persoonaa yksinkertaisiin asukokonaisuuksiin. Tässä tapauksessa sitä tuo panta (joihin oon hurahtanut ihan kokonaan!) sekä kengät.

Käykö muuten teille koskaan niin ettet muista mitä kesäkenkiä sulla olikaan ja yllätyt positiivisesti kun siellä onkin yhdet tai kahdet parit, jotka olit vaan unohtanut talven aikana kokonaan. Mulle kävi just niin näiden Zaran loafereiden kanssa tänään ja pistin ne ihan innoissani heti jalkaan.:D Ihan sama fiilis oli kun löytää kaupasta uuden lemppari parin!

Tänään kävin siis aamun töissä ja iltapäivä ja ilta menee opinnäytetyön parissa. Huomenna vielä pitkä päivä edessä aamusta iltaan, mutta sitten koulu jää lopullisesti (toivottavasti) pois ohjelmasta ja pääsen kokonaan keskittymään töihin ja samalla jää myös aikaa perheelle, kavereille, urheiluun ja bloggailuun. Parasta!

Ihanaa päivää & viikkoa just sulle!

smacap_BFace

xxx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s