Classic pieces of my wardrobe

Ihanaa sunnuntaita,

Oon muutaman vuoden ajan ostanut pikkuhiljaa vaatekokoelmaani klassisia asusteita sekä vaatekappaleita, joista osa on hieman kalliimpia ja osa taas edullisempia löytöjä. Haluan, että arvokkaimmissa asusteissani yhdistyy hyvä laatu, ajaton malli, laadukas materiaali ja sitä kautta pitkäikäisyys. Niihin vaatekaapin peruspilareihin on sitten kiva ja ennen kaikkea helppo yhdistellä kauden trendejä.

Tähän postaukseen kokosin muutaman oman suosikin vaatekaapistani, joita oon käyttänyt jo vuosien ajan ja edelleen ne ovat paitsi hyvässä kunnossa myös tyylikkäitä vuosienkin jälkeen. Jaan tämän postauksen kahteen osaan ja esittelen toisen osan myöhemmin ensi viikolla. 🙂

Kaikista isoin investointi mitä oon tehnyt liittyen muotiin on tämä YSL:n laukku. Halusin laadukkaan tote bagin/shopping bagin, jota voin käyttää vuodesta toiseen ja siksi valitsin väriksi klassisen mustan kultaisilla yksityiskohdilla.

Kengät on ostettu Amsterdamista Steve Madden liikkeestä. Trenssi onkin jo näkynyt muutamaan otteeseen Instan puolella ja se on hankittu tänä keväänä H&M:ltä. Trenssiä varmasti löytyy vielä sekä nettikaupasta että liikkeistä.

Kahden alimman kuvan housut on ostettu ainakin 3 vuotta sitten Lindexiltä. Ja käytän niitä edelleen! Malli on omaan makuuni juuri täydellinen; korkea vyötärö, leveät lahkeet, tarpeeksi ohut kangas sekä kultaiset yksityiskohdat.


cof

xx Tiina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s