asukuvia & kuulumisia

Heii, tämä viikko on mennyt melko hujauksessa, mutta sain onneksi hyvin asioita eteenpäin ja kun viikonloppuna saa tehdä kirjallisia tehtäviä kotoa käsin loppuun niin stressitasokin ehkä toivottavasti laskee. Olen siis tänä keväänä valmistumassa kosmetologiksi ja vielä olisi muutaman viikon ajan erittäin koulupainotteista. Siinä ohessa pitää myös hoitaa pakollisia työhön liittyviä asioita, mutta kaiken kiireen keskellä nautin siitä, että saan tehdä tulevaisuudessa töitä alalla, jonka koen juuri omakseni ja olen erittäin innoissani uusista työkuvioista..vaikka myönnän, myös hieman jännittynyt samaan aikaan.

Koulutehtävien lisäksi aion myös keskittyä blogiin. Mulle tämä on terapiaa koulu- ja työkuvioiden keskellä ja vie ajatukset kivasti pois kaikesta muusta.

Mutta sitten vielä asusta…Tykkään asukokonaisuuksista mitkä ovat klassisen tyylikkäitä, mutta joissa on jokin hieman erilainen yksityiskohta, jotta asu pysyy mielenkiintoisena. Tässä tapauksessa se on leokuvioinen t-paita. Itse yhdistelen t-paitaa lähinnä tosi yksinkertaisiin asuihin kuten mama-farkkuihin tai juuri mustien housujen kanssa.

Bleiserissä ihastuin sen istuvuuteen, tykkään että se on samaan aikaan rento mutta tuo myös tiettyä ryhtiä asuun. Ja tietysti väri on mun silmään täydellinen. Tätä tulen varmasti käyttämään myös kesällä mekkojen kaverina ja korkeavyötäröisten shortsien parina.

Kengät löysin noin puolitoista vuotta sitten Zarasta ja rakastuin samantien. Nämä on ollut mulla käytössä melkein kokoajan siitä lähtien! Paitsi tietysti kesällä. Tuo asuun kuin asuun tyylikkyyttä ja olen saanut näistä paljon myös kehuja! Ja mikä parasta näillä on myös todella hyvä kävellä! Ei hierrä, ei paina mistään ja pystyn kävelemään näillä pitkiäkin matkoja ilman että jalat kipeentyy. Vähän samantyyliset nilkkurit löysin täältä ja nämä ovat kaiken lisäksi alennuksessa! Kannattaa siis olla nopea jos näihin tykästyit, koska ainakin koko 39 oli jo loppunut.

T-paita on ostettu muistaakseni loppuvuodesta Gina Tricot’sta mutta kun katsoin verkkokaupasta, en enää löytänyt juuri kyseistä teepaitaa, mutta Ginan sivuilla oli ainakin spagettiolkaiminen versio samalla printillä.

Jakkuakaan en enää löytänyt Ginan sivuilta, mutta vastaava ehkä hieman eri sävyssä mutta todella kiva löytyi täältä.

Ihanaa viikonloppua!

Päivitän viikonlopun ajan normaalisti Instagramia, joten ainakin sen puolella pääsee seurailemaan mitä mun viikonloppuun kuuluu!

xxx Tiina


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s